KABA

Vaga 2012. dobila još sedam finalista

KARLOVAC –  Završena je i treća večer Glazbenog festivala Vaga 2012. na kojoj smo doznali novih sedam imena finalista. Večer pop i rock glazbe bila je sve samo ne obična, baloni, prozori i stolice upotpunili su scenski nastup 11 izvođača koji su izveli svoje glazbene kompozicije.

U finalu koje će biti održano u nedjelju 21. listopada u Domu oružanih snaga Zrinski u 20 sati, nastupat će Marijan Monić s pjesmom Bistra rijeka, Viktor Vana otpjevat će pjesmu Njena prva trinaesta, Sretna i slobodna naziv je pjesme koju će u finalu pjevati Nives Salaović, Zrinka Luketić pjevat će pjesmu Ne pristajem, Marina Petrić Godišnjicu, Jelena Stipković Žena znade kad je kraj, a Tihomir Kožina pjesmu naziva Za koga si se čuvala.

Imedika

Sutra će svoje pjesme na Večeri bandova predstaviti 16 izvođača. Drc i Nisde izvode pjesmu naziva Digni glavu gore, Rezervni djelovi pjesmu Sve je ludo u Karlovcu, Saša i Tobija pjevat će pjesmu Vodim te daleko, Opsajd izvodi pjesmu Slatka tajna, Monique naziv je pjesme koju izvodi OutCry, U srcu te nosim otpjevat će Mosin Nagant, Tahijevi kmetovi izvode pjesmu Sedam, Eclipse of time pjesmu Još te uvijek volim, band naziva Ukrali smo prozor stare majke otpjevat će skladbu Mama, Ausswinkl muzikanti pjesmu Hladne noge, The Message izvodi skladbu Tri križa, Bijelo jazz odijelo naziv je pjesme koju izvodi Bel, Ovo je moj svijet otpjevat će Dino Jelusić, Gang Bang izvodi pjesmu Vlakovođa, Downcast Art pjeva Forbidden memories, a Corto će pjevati pjesmu naziva Kazalište lutaka.

Atmosferu s pop rock večeri pogledajte u galeriji.

 

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/pop_vecer_vaga2012/*{/rokbox}

Ples