KABA

Počinju pripreme za Božićni sajam

KARLOVAC – Grad Karlovac i ove godine organizira Božićni sajam, koji će biti održan od 14. do 23. prosinca na početku Radićeve ulice, od Korza do raskrižja s Ulicom kralja Tomislava.

Unutar prigodnog šatora bit će postavljeni štandovi namijenjeni za prigodnu božićno-novogodišnju prodaju. Iz Grada Karlovca pozivaju sve pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe (izuzev pirotehničkih sredstava), a koje imaju u svom asortimanu: ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane, licitarske proizvode, zatim prigodne prehrambene proizvode kao što su bomboni, kolači, medenjaci, med, orasi, lješnjaci i druge predmete opće uporabe da iskažu interes za sudjelovanje na Božićnom sajmu. Pozivaju se i svi ugostitelji koji na otvorenom prostoru mogu ponuditi brzu hranu i tople napitke.

Sudjelovanje na Božićnom sajmu i korištenje štandova je besplatno. Prijave se zaprimaju do 3. prosinca 2012. godine, a više informacija možete dobiti u Gradu Karlovcu ili na njihovim internetskim stranicama.