nepokreni_grad

KARLOVAC/PULA – Početak studenog u Puli rezerviran je za već tradicionalni Antifašistički / AntiFa festival. Tamo će ove godine biti predstavljen i karlovački festival nezavisne kulture Nepokoreni grad.

Tako će pulskoj bivšoj vojarni Karlo Rojc sutra biti postavljena izložba fotografija uz projekciju filmova s ovogodišnjeg izdanja Nepokorenoga grada. Na izložbi će biti predstavljeno tridesetak fotografija kojima autori tematiziraju život u urbanoj sredini s naglaskom na prenamjenu neiskorištenih industrijskih i vojnih objekata u prostore namijenjene nezavisnoj kulturi i kulturi mladih.

AntiFa Festival koji spaja edukativni, aktivistički i zabavni program s aktualnim temama organizira udruga Monteparadiso iz Pule. Glavno mjesto događanja je Monteparadiso Hacklab gdje će u tri dana ovogodišnjeg AntiFa festivala bviti održano više predavanja, videoprojekcije i izložbe. Ove godine festival se širi i na prostorije Dr. Inata gdje će Go Go Wrighters održati svoju novu predstavu, a za kraj večeri u Monteparadiso Podzemlju održat će se nastupi hardcore i punk bendova.

Gostovanje u Puli realizira se kroz platformu Clubture.