Peticija za zaštitu vojarne Luščić predana gradonačelniku

KARLOVAC – Predstavnici Mladeži HDZ-a grada Karlovca predali su karlovačkom gradonačelniku Damiru Jeliću peticiju pod nazivom „6 do 12 za vojarnu Luščić”. Podsjetimo, radi se o peticiju koju su HDZ-ovci pokrenuli kako bi se što prije zaštitila i stavila u funkciju vojarna Luščić. Ukupno je prikupljeno 1.528 potpisa građana, a predsjednik Mladeži Matija Vuković je tom prilikom istaknuo potrebu za što žurnijim rješavanjem problema napuštene vojarne.

– Svojim potpisima građani grada Karlovca zahtijevaju da se objekti što prije zaštite od daljnjeg propadanja te da se što prije definira tko je odgovoran voditi brigu o cijelom prostoru vojarne. Isto tako, želja je da se osmisle sadržaji i programi kako bi se taj prostor djelomično stavio na raspolaganje građanima Karlovca i udrugama zainteresiranim za korištenje prostora, naglasio je Vuković.

Gradonačelnik Damir Jelić je rekao kako će peticiju dostaviti Agenciji za upravljanje državnom imovinom, Ministarstvu obrane, te saborskim zastupnicima sa područja Grada Karlovca.