Karlovački vatrogasci donirali vozilo Udruzi osoba s invaliditetom

KARLOVAC – Ovo vozilo možda vatrogascima više ne treba, ali zasigurno treba Udruzi osoba s invaliditetom Karlovačke županije. A vatrogasci karlovačke Javne vatrogasne postrojbe još jednom su pokazali koliko su uvijek spremni pomoći drugima i to ne samo kada je njihov posao u pitanju, istaknuo je zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe grada Karlovca, Miroslav Rade.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/jvp_vozilo_1.mp3}

Ključeve je predsjednici Udruge Gordani Jurčević uručio gradonačelnik grada Karlovca Damir Jelić. Primopredajom vozila, karlovački vatrogasci aktivno su se uključili u provedbu projekta na područjima posebne državne skrbi ”Činimo promjene zajedno”, koji u ovom trenutku ima 120 korisnika, a obilaze ih samo dvije djelatnice, kazala je predsjednica Udruge osoba s invaliditetom Karlovačke županije Gordana Jurčević.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/jvp_vozilo_2.mp3}

Vozilo je u potpunosti servisirano, ima nove gume te će uvelike poboljšati kvalitetu života brojnim osobama s invaliditetom i članovima njihovih obitelji. Gradonačelnik grada Karlovca, Damir Jelić.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/jvp_vozilo_3.mp3}

Gradonačelnik Jelić ujedno je obećao pomoć Udruzi u prikupljanju financijskih sredstava za kupnju novog Vozila koje život znači, za koje je potrebno 230 tisuća kuna, a nedostaje još otprilike trećina novca.

 

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/jvp_uosikazu/*{/rokbox}