Boris Ožanić SDP-ov kandidat za župana

KARLOVAC – Magistar elektrotehnike i dugogodišnji djelatnik karlovačkog HEP-a Boris Ožanić SDP-ov je kandidat za župana na predstojećim lokalnim izborima. Osim toga, Županijska organizacija ove stranke ujedno je predstavila i kandidate za gradonačelnike u Karlovcu, Ogulinu, Slunju, Dugoj Resi i Ozlju. Očekivano, kandidat za prvog čovjeka Karlovca je Josip Benčić, za četvrti mandat u Ozlju će se boriti Biserka Vranić, poduzetnik Damir Vuković kandidat je za gradonačelnika u Slunju, a Ivan Vuković je kandidat za gradonačelnika u Ogulinu, dok je kandidatkinja za gradonačelnicu Duge Rese Vesna Brezović.

Osim predstavljanja kandidata, predsjednik Županijske organizacije SDP-a Ivan Vuković je kazao kako su u tijeku pregovori o koalicijama, te da se oni vode s predstavnicima HNS-a i HSU-a. Sporazumi i programi javnosti će se predstaviti kroz 14 dana, najavio je Benčić. Vuković  je naglasio da se na ove izbore ide bez patronata vrha stranke, a na pitanje da je župan Ivan Vučić (HDZ) na nedavno kazao kako je moguće da se u koaliciji s HDZ-om nađu neke stranke iz Kukuriku koalicije, Vuković i Ožanić su to opovrgnuli.

Jedan od projekata značajnih za grad i županiju Benčić i Ožanić izdvojili su termolelektranu-toplanu u Karlovcu. Radi bolje komunikacije s biračima Ožanić je čak otvorio i internetsku stranicu www.boris-ozanic.com. U proljeće kreće s obilaskom terena.