KABA

Glasovanje za najbolje u sportu

KARLOVAC – Do sutra do 13 sati traje glasovanje za najbolje u sportu u ovoj godini kojega provodi Karlovačka sportska zajednica.

Upravni odbor Zajednice odlučio je o nominacijama u pet kategorija – za najbolje u konkurenciji sportašica, sportaša, osoba s invaliditetom te muške i ženske ekipe. Za najbolje u karlovačkom sportu glasovat će ukupno 25 članova Skupštine Zajednice, pet članova Nadzornog odbora i deset sportskih novinara.

Kod sportašica nominirane su Matea Beršinić ( TKD klub Karlovac), Ana Katušin (Veslački klub Korana), Stefanija Klokočki (Streljački klub Karlovac), Mateja Kunović (TKD klub Banija) i Katarina Smiljanec (Atletski klub Karlovac).

U konkurenciji sportaša nominirani su Sven Bohnec (Veslački klub Korana), Luka Cindrić (HRK Karlovac), Vlado Cindrić (Streljački klub Policajac), Petar Lukežić (TKD klub Karlovac) i Jurica Suhin (Gimnastički klub Sokol).

Kod osoba s invaliditetom nominirani su Mirsad Bećirović (Judo klub slijepih Labrador), Jadranka Bencun i Franjo Capan (Stolnoteniski klub osoba s invaliditetom), Dražen Mikšić (Teniski klub invalida u kolicima Četiri rijeke) i Juraj Škrtić (Atletski klub osoba s invaliditetom).

Kod ženskih ekipa predloženi su Atletski klub Karlovac, Odbojkaški klub Karlovac, Streljački klub Karlovac, TKD klub Karlovac i Veslački klub Korana, dok se u konkurenciji momčadi za najbolju natječu Baseball klub Olimpija 83, HRK Karlovac, Streljački klub Karlovac, Streljački klub Policajac i Veslački klub Korana.

Na svečanom proglašenju najboljih u karlovačkom sportu za ovu godinu koje će biti 18. siječnja 2013. u Domu OS Zrinski osim u kategorijama za koje se glasuje, bit će nagrađeni i najbolji mladi sportaši, sportske nade, treneri i sportski djelatnici. Po tradiciji bit će uručena i nagrada za životno djelo.

 

omicron