Župan na Badnjak posjetio udrugu Radost u Ogulinu

OGULIN – Župan Karlovačke županije Ivan Vučić, sa suradnicima, posjetio je članove Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom Radost u Ogulinu. Tom je prigodom predstavnicima Udruge predao donaciju Karlovačke županije, novčanu uplatu od 5.000 kuna za pomoć radu Udruge. U pratnji župana Vučića bio je i gradonačelnik Ogulina Nikola Magdić, sa suradnicima koji je također ovoj vrijednoj udruzi darovao pet tisuća kuna.

– Udruga Radost osnovana je 2006. godine na inicijativu roditelja djece s posebnim potrebama I osoba s invaliditetom. Udruga i klub multiple skleroze zajedno broje 170 članova, a ova novčana sredstva koristit će nam u daljnjem radu i razvoju, kazao je Tihomir Tonković predsjednik Radosti zahvaljujući županu Vučiću i gradonačelniku Ogulina Nikoli Magdiću na donaciji.

Župan Ivan Vučić i gradonačelnik Ogulina Nikola Magdić udruzi Radost i njenim članovima čestitali su Božić i Novu 2013. godinu, te su kazali kako će im i u novoj godini pomagati u radu. Predsjednik Udruge Radost županu i gradonačelniku Magdiću dodijelio je zahvalnice zbog kontinuirane brige i pomoći u radu.

zupan_ogulin