KABA

Otvorena nova stanica za tehnički pregled

KARLOVAC – Tvrtka Croatia-tehnički pregledi danas je u Karlovcu otvorila novu stanicu za tehnički pregled vozila. Uz nazočnost predstavnika tvrtke i gospodarstvenika grada Karlovca, stanicu su svečano otvorili predsjednik Uprave Croatia osiguranja Krešimir Starčević i predsjednik Uprave Croatia tehničkih pregleda Bernard Mršo.

Stanica za tehnički pregled vozila u Karlovcu ima dvije tehnološke linije, sagrađena je prema europskim standardima i jedna je od najsuvremenije opremljenih stanica u regiji. Iako mnogi vozači pristupaju tehničkom pregledu vozila kao još jednoj obvezi, kvalitetna usluga tehničkog pregleda ključan čimbenik sigurnosti na cestama.

”Očekujemo da će otvaranje ove stanice pojačati našu prisutnost u gradu kroz ovu vrstu usluge, ali prije svega da će podizanje kvalitete usluge tehničkih pregleda omogućiti bolje sigurnosne uvjete na cestama u vašem gradu i okolici, što je osobito važno u područjima poput Karlovca, koji je oduvijek bio važno prometno sjecište.” rekao je na otvorenju predsjednik Uprave Croatia tehničkih pregleda, Bernard Mršo.

Tvrtka Croatia-tehnički pregledi zajedno s Grupom Croatia osiguranje danas upravlja s 44 stanice za tehnički pregled vozila diljem Hrvatske. Nakon otvorenja stanice za tehnički pregled vozila u Karlovcu, ove godine planira se otvorenje i stanica u Rijeci, Sinju te Korčuli.

”Želio bih naglasiti da nas posebno raduju projekti od lokalnog značenja, osobito na područjima poput grada Karlovca, koja su nakon posljedica razaranja domovinskog rata, sada zatečena i vremenom recesije. Nadamo se da će naše ulaganje biti jedan od pokretača gospodarskog razvoja grada i primjer drugim investitorima.” rekao je predsjednik Uprave Croatia osiguranja, Krešimir Starčević.

Stanica se nalazi na adresi Zagrebačka 15/h, a otvorena je radnim danom od 7 do 20,30 sati te subotom od 7 do 14,30 sati. Sve potrebne informacije možete dobiti putem telefona 047/645-904 ili www.tehnicki-pregledi.hr.

croatia_starcevic