KABA

EVENT INFO – Advanced Techno Research

 

Advanced Techno Research

 uvodi vas u iskrivljeni svijet glazbenog laboratorija!

Serijal programa pod nazivom „Advanced Techno Research” , u subotu, 26. siječnja, u zagrebačkom klubu Močvara, uvodi vas u mračan i iskrivljeni svijet laboratorija u kojem vas očekuju 7 ludih DJ znanstvenika:

Mihajlo (SRB)
Hadji (ZG)
Cet (ZG)
Dots (KA)
Andreas noiR (ZG)
N-Ter (ZG)
Hagee (ZG)

Na glavnome plesnom podiju naziva „Twisted Lab” , svojim industrial/dark techno DJ setovima i live act izvedbama eksperimentirati će :

Mihajlo – DJ i producent iz Srbije, službeni promotor u Srbiji velikog „TimeWarp” festivala, osnivač „Hear it. Feel it. Move it.” organizacije, koji je svoje umijeće DJ-anja prezentirao u svim većim klubovima kako u Srbiji tako i u svijetu (SAD, Velika Britanija, Njemačka, Španjolska, Italija, itd.);

Hadji – DJ i producent iz Zagreba, rezident Euphoria kluba na Zrću, osnivač programa „Different Night”, koji svoje radove objavljuje na etiketama kao što su Labrynth, Hardsignal, Expired, Armatura, BK Elektronics;

Dots – karlovački DJ, jedan od osnivača LED audio-vizualnog programa (Lokalna Elektronička Defenziva) iz Karlovca, programa „Beat Svega”, pokretač „LED Festa” i rezident na festivalu nezavisne kulture „Nepokoreni grad”, koji je DJ pult dijelio sa imenima iz svijeta mračne mutirane bass elektronike (Stormfield, Scanone, Boris Noiz, Dekode, Billain i Ohmwerk);

Cet – legendarni zagrebački DJ sa karijerom dugom već 20ak godina, svirao je u svim manjim i većim klubovima diljem Hrvatske uz mnoga svijetski poznata DJ imena (Dave Clarke, Ben Sims, Jeff Mills, Eric Sneo, Billy Nasty, DJ Rush, itd.); Andreas noiR – DJ i producent iz Zagreba, pravo osvježenje na zagrebačkoj elektronskoj sceni, jedan od osnivača samog „Advanced Techno Research” programa, DJ pult dijelio je sa imenima kao što su Axel Karakasis, Dejan Miličević, Lea Dobričić.

Na drugom, ne manje važnom, plesnom podiju naziva „Shock Therapy” svojim starijim i novijim electro DJ setovima vaša će tijela protresti:

N -Ter – zagrebački DJ i producent od 1999., osnivač kolektiva Crobot Crew te etikete Crobot Muzik, svirao je u većini klubova u Hrvatskoj kao i u svijetu (Detroit, Miami/USA, Nizozemska, Poljska, Slovenija, Srbija, Italija, itd.) uz razna svijetski poznata imena (Dave Clarke, Anthony Rother, A.U.X. 88, The Advent, DJ Godfather, Boris Divider, Detroit Techno Militia, itd.), svoju produkciju izdaje za etikete kao što su Puzzlebox Records, Twilight 66, Databas, itd.;

Hagee – zagrebački DJ, bivši član Crobot Crew-a gdje je DJ pult dijelio sa raznim imenima svijetske scene (Boris Divider, Jackal & Hyde, The Advent, DJ Godfather, Dynamik Bass System, A.U.X. 88.).

Vrata ludog i izopačenog laboratorija otvaraju se u 23h, a ulaz je 30kn do 1h te 40kn nakon 1h. Pozivamo vas da dođete što ranije i zagrijete se u samome klubu Močvara uz njihovu ponudu pića po specijalnim cijenama!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

TREND MEDIJI SPONZOR SU OVOG DOGAĐAJA TE VAS NAGRAĐUJU SA DVIJE ULAZNICE. KAKO BISTE IH OSVOJILI POTREBNO JE POSLUŠATI EMISIJU NA TREND RADIJU ZVANU MUSIC INFO U 14:00 SATI OVOGA PETKA. ULAZNICE ĆE SE DIJELITI SLUŠATELJIMA KOJI SE JAVE U EMISIJU NA TELEFON :

047/642 855

ATR_Twisted_Lab_