U dvorani OŠ Grabrik svečano otvoren četvrti karlovački Sajam vjenčanja

KARLOVAC – Četvrto izdanje karlovačkog Sajma vjenčanja jutros je svečano otvorilo svoja vrata. Preko 80 izlagača u dvorani Osnovne škole Grabrik nude svoje proizvode budućim mladencima, a sve kako bi im najvažniji dan u životu bio, u najmanju ruku, savršen. Slastičari, frizerski saloni, saloni vjenčanica i odijela, foto i video studiji, zlatarne, restorani, bendovi… samo su jedan mali dio onih koji se prezentiraju na ovogodišnjem Sajmu u organizaciji Braniteljske zadruge “Fokus”.

Mišo Duduković, ispred organizatora, je napomenuo kako je i više nego zadovoljan što je sajam postao tradicionalnim i tako “prešišao” neke od većih i poznatijih sajmova posvećenima vjenčanju u zemlji. Pokrovitelji Sajma su Karlovačka županija, Grad Karlovac, Slunj i Ogulin te Gospodarska i Obrtnička komora Karlovačke županije. Predsjednik Gospodarske komore Karlovačke županije Zlatko Kuzman istaknuo je kako ovaj biznis donosi između 40 i 50 milijuna kuna godišnje dok je Darko Stanković u ime županijske Obrtničke komore izrazio svoje oduševljenje time što ove godine izlažu i obrtnici izvan Karlovačke županije.

Potporu organizatorima dalo je i Ministarstvo branitelja. O važnosti rada braniteljskih zadruga nešto je više rekla pomoćnica ministra Nevenka Benić podsjetivši kako u našoj županiji djeluje 43 takvih zadruga, u zemlji 430 u koju je uključeno više od četiri tisuće branitelja. Sajam se održava i sutra od 10 do 21 sat.

Podsjetimo, ulaz za posjetitelje je besplatan, a mnoge od njih čekaju ugodna iznenađenja. Tradicionalna modna revija počinje u 18 sati, a tada će se imati priliku predstaviti i klape, tamburaši te bendovi.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/sajam_vjencanja_2013/*{/rokbox}