KABA

BEZ BODOVA IZ BUZETA

BUZET – Nastavak sezone rukometaši Karlovca otvorili su porazom u neugodnom Buzetu. Istrani su bili bolji sa 25:21 iako je momčad Dinka Đankovića nakon prvog poluvremena vodila 12:10. Karlovac ostaje na drugom mjestu prvenstvene ljestvice sa dvanaest pobjeda i četiri gostujuća poraza. Olakotna okolnost za “Karlovac” jest činjenica da su iza njih četiri teška gostovanja i od onih neugodnijih preostaju im samo još Poreč i Rijeka, eventualno Vidovec. Iduće kolo igra se već u petak i u njemu Karlovčani dočekuju momčad “Marina Kaštela”.
Slavili su pak mlađi kadeti “Karlovca” rođeni 1998. godine i to u Rudama i to dva puta. U desetom kolu pobjedili su “Medveščak” sa 22:14, a bolje nije prošla ni ekipa “Maksimir Pastela” nad kojom su slavili sa 29:21. Igrač “Karlovca” Renato Milovac istaknuo se zabivši četiri gola u prvom i čak devet u drugom susretu.
Dječaci rođeni 2000. godine slavili su u četrnaestom kolu na gostovanju u Sisku nakon utakmice sa “Sisciom”  koju su dobili sa ogromnih 41:26. Najistaknutiji u redovima Karlovčana bili su Ivan Rukavina sa devet i Antonio Ljubić sa šest postignutih golova.