KABA

ODBOJKAŠI SA ŠIBENČANIMA ZA ČETVRTO MJESTO

ODBOJKA

KARLOVAC – Odbojkaši “Karlovca” u nedjelju u četrnaestom kolu dočekuju ekipu “Šibenika”. Susret je to koji odlučuje koja ekipa će zauzeti četvrto mjesto nakon prvog dijela prvenstva i time ući u drugi krug doigravanja, a koja će u manje popularniju skupinu koja se bori za opstanak. Prednost obje ekipe je takva da će poraženi teoretski osigurati opstanak i time će nastavak prvenstva moći odigrati u ležernijem tonu, dok pobjednik ide u bubanj sa prve četiri ekipe i hvata prva dva mjesta, a šanse da mu to pođe za rukom su minimalne. Susret počinje u 17 sati a igra se u novoj dvorani “Mihajla Prezelja – Mitile” na Dubovcu.  

DUGA RESA – Dugoreške odbojkašice “Plavog zmaja” večeras u trinaestom kolu igraju sa predposljednjom ekipom “Quirina” iz Siska. Utakmica se igra u dvorani Osnovne škole “Vladimir Nazor” s početkom u 20 sati i 30 minuta.   

ZAPREŠIĆ – Odbojkašice “Karlovca” sutra u 14 sati u Zaprešiću igraju sa ekipom “Nebo” iz Pušće Donje. Susret je to trenutno dvaju vodećih ekipa na ljestvici druge lige centar.    

                                              KUGLANJE

KARLOVAC/OGULIN/DUGA RESA/OZALJ – Prvenstvo nastavljaju kuglači druge lige zapad. U četrnaestom kolu “Mostanje” dočekuje “Velebit 2”, a ogulinski “Klek” Željezničar. “Amater” u Rijeci igra sa Riječinom. U drugoj ligi kuglačica “Ogulin” igra sa “Donatom” iz Zadra, ozaljska “Kupa” je u gostima kod “Goranina”, a vodeća “Mantinela” će ugostiti posljednjeplasiranu ekipu “Jadranka hoteli” iz Malog Lošinja. “Policajac” igra u Vrbovskom sa istoimenom ekipom. U trećoj ligi zone Karlovac – Gorski kotar za kuglače u Ozlju igraju “Kupa” i “Policajac”, a “Stara hiža” u Ravnoj Gori putuje kod “Goranke 2”. Derbi susjeda odigrat će “Mantinela” i “Duga Resa”.