Gotovo 9 tisuća kuna prikupljeno za Noru Šitum

KARLOVAC – U organizaciji udruge ”Jak kao Jakov”, u Lana centru krajem ovog tjedna održana je humanitarna akcija za pomoć malenoj, teško oboljeloj Nori Šitum. U akciji je od dobrovoljnih priloga i prodaje prigodnih valentinovskih srca prikupljeno 8.870 kuna za petogodišnju djevojčicu koja se već dvije godine bori sa opakom bolešću.

Uz humanitarnu akciju Udruga ”Jak kao Jakov” organizirala je i koncert, a nastupile su karlovačke glazbene snage – klape ”Furešti”, ”Carolo” i ”Corona”, duhovni bend ”Fortitudo Dei”, tamburaški sastav ”Grofovi”, ”Strings band” i pobjednik prošlogodišnje Vage, Jan Samardžija. Nakon dugo vremena u Karlovcu je nastupilo i Kazališe sjena sa predstavom ”Nora, strašni lav”.

-Hvala svima koji su se odazvali ovoj akciji. Prodajom prigodnih srca u manje od dva sata na humanitarnoj akciji u Žitnoj kući prikupili smo 8.870 kuna, što je najveći iznos koji smo ikada prikupili u tako kratkom vremenu, kazala je predsjednica Udruge ”Jak kao Jakov”, Ivančica Rubido. Veliku čestitku i pohvalu zaslužuju učenici OŠ Švarča koji su od svog džeparca izdvojili čak 1.335,50 kuna za Noru i ostale male bolesnike.

jak_kao_jakov_za_noru