KABA

Kirinić: Imamo novi prostor, a iz starog nismo izbačeni!

KARLOVAC – Karlovački ogranak Hrvatskih laburista ipak nije politički beskućnik, tvrde u toj stranci. Nakon što su napustili prostor na Baniji u kojem su bili podstanari, novi prostor za političko djelovanje pronašli su u Šebetićevoj 2, u sjedištu Sindikata, potvrdila nam je to predsjednica karlovačkog ogranka Hrvatskih laburista Snježana Kirinić, ujedno komentiravši glasine da su laburisti navodno potjerani iz prostora na Baniji.

-Mi smo čuli da smo izbačeni. No to su laži. Laburisti su još 22.siječnja kontaktirali sa sindikatima. Oni su nam rekli da imaju prostor i dogovorili smo sve. Ponudili su nam da odmah uđemo, međutim prvo smo htjeli srediti prostor pa lagano odseliti, rekla nam je Snježana Kirinić negirajući tako optužbu da ih je čelništvo Udruge za zaštitu okoliša Karlovac izbacilo na ulicu zbog nepodmirenih računa.

Iz prostora na Baniji, tvrdi Kirinić, laburisti su otišli zbog neadekvatno opremljenog prostora. -Tamo nismo imali ni sanitarni prostor, niti smo imali kante za otpatke. Osim toga trebao nam je veći i primjereniji prostor, rekla je Kirinić, dodavši kako laburisti imaju dobar rejting ne samo u Karlovcu, nego na području cijele Hrvatske, a mnogima to čini se smeta. Shodno tome došle su i brojne glasine kao ova da smo izbačeni iz prostora na Baniji.

Na kraju Kirinić poručuje kako su svi računi plaćeni, to vrlo lako mogu i dokazati. Jedino nam još nije jasno s kojim razlogom su se obrušili na nas, možemo samo pretpostavljati, a vrijeme će pokazati zašto, ustvrdila je Kirinić. A vrijeme će zasigurno pokazati i to tko je bio u pravu, podstanari Laburisti ili najmodavci iz Udruge za zaštitu okoliša.