Karlovačka ljubavna priča

KARLOVAC – Na koncertu “Karlovčanima s ljubavlju” sinoć se u Zorin domu održala i prava ljubavna priča. Naime, Marko Maričić zaprosio je svoju djevojku Valentinu Bukvić. Priča je počela ovako. Upoznali su se 29.listopada 2010. kada je Marko došao na odmor u Cernik kod svog kolege. Pohađao je vojnu obuku u Đakovu.

Oboje se bave folklorom, i čim su se upoznali, planula je iskra. Tako je započela ljubav na daljinu, ali Marko je odlučio da više ne može bez nje te ju je odlučio zaprositi. U tome su mu pomogli TS Boemi, TS Grofovi, djelatnici Gradskog kazališta Zorin dom te Josipa Mihalić i mladi karlovački fotograf Jurica Juraković. Nakon završetka koncerta, kad se dvorana ispraznila, doveli su Valentinu na pozornicu i ugasili svjetla. U prvi je tren bila ljuta jer je taman uspjela doći do hrane, a bila je gladna. Uzeli su joj to iz ruke i doveli do Marka. Kad je on rekao da se upale svjetla, ugledala ga je na koljenima sa prstenom u ruci. Na pitanje: “Valentina, hoćeš se udati za mene?”, spremno je odgovorila: “DA!”. Tamburaši su počeli svirat pjesmu Zora bila.

I tako će svadba biti iduće godine u rujnu, Valentina ovo ljeto dolazi u Karlovac, a roditelji Bukvić cijelu noć nisu mogli spavati od radosti, tata je plakao kao kišna godina. I tako je ovaj budući mladi bračni par u Karlovcu proslavio Valentinovo, ali i imendan. Želimo im svu sreću.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/prosidba_1402/*{/rokbox}