raspored

  • February 15, 2013
  • Admin
  • 0

RUKOMET

– Rukometaši “Karlovca” sutra igraju utakmicu na zapadnoj obali Istre gdje ih čeka “Poreč” koji trenutno drži drugo mjesto na premijerligaškoj ljestvici. Susret osamnaestog kola igra se u Dvorani “Veli Jože”, a počinje u 17 sati i 30 minuta.

ODBOJKA

– U drugom dijelu prvenstva , odbojkaši “Karlovca” na domaćem parketu dočekuju vodeći “Zagreb”. U prva dva susreta ove sezone Zagrepčani su oba puta bili uvjerljivo bolji s tom razlikom da je ekipa u “Karlovca” u Sportskoj dvorani na Rakovcu uzela jedan set dok su jedan za dlaku izgubili. Mogu li bolje od toga pokazat će sutra u 17 sati i 45 minuta.

– Mlada ekipa “Četiri rijeke” u petnaestom kolu gostuje kod sisaškog “Quirina”, momčadi sa same sredine ljestvice. Utakmica se igra u nedjelju u Sportskoj dvorani “Brezovica” s početkom u 14 sati.

– Sutra u četrnaestom kolu odbojkašice “Karlovca” dočekuju “Glinu”. Utakmica je to u kojoj bi Karlovčanke trebale potvrditi prvo mjesto protiv uvjerljivo posljednje momčadi prvenstva. Susret se igra u Sportskoj dvorani a počinje u 20 sati. Odbojkašice “Plavog zmaja” idu na megdan kod Odbojkaškog kluba “Sisak” koji će završiti sezonu na drugom mejstu. Susret je to koji o ničemu ne odlučuje, ali bilo bi lijepo da Dugorešanke kozmetički poprave statistiku iz ove sezone. Utakmica se igra u Sportskoj dvorani “Brezovica” s početkom u 17 sati.

NOGOMET

– Juniori i kadeti Nogometnog kluba “Karlovac” nastavljaju svoju prvoligašku epizodu. U šesnaestom kolu trebali su ugostiti zagrebački “Dinamo”, međutim zbog lošeg stanja terena utakmice će se odigrati u Zagrebu. Kadeti u drugi dio sezone ulaze sa predposljednjeg petnaestog mjesta, a do sada su uhvatili osam bodova iz dvije pobjede i dva neriješena ishoda. Nešto stariji juniori imaju pobjedu više i četrnaesti su sa trinaest bodova.

– Nogometaši “Karlovca 1919” u sklopu priprema za nastavak takmičenja u prvoj županijskoj ligi odigrati će dva pripremna susreta. Prvo će u subotu odmjeriti snage sa ekipom “Mladosti” iz Petrinje, dok u nedjelju igraju sa “Banovcem” iz Gline.

KOŠARKA

– “Šanac Karlovac” u Košarkaškom centru Dražen Petrović igra sa ekipom “Kaptola” koja leži na dnu ljestvice A-2 lige centar. Prilika je ovo da Karlovčani izađu iz rezultatske krize.

STRELJAŠTVO

– Vlado Cindrić sutra će nastupiti u prijateljskom susretu reprezentacija Hrvatske i Slovenije. Pripremna je to provjera uoči odlaska na Europsko prvenstvo u Danskoj koje počinje za deset dana.

STOLNI TENIS

– Stolnotenisačice “Aquaestila” sutra u dočekuju vodeću ekipu prvenstva “Dr. Časl” iz Zagreba. Susret trinaestog kola Superlige počinje u 17 sati u Stolnoteniskom domu “Antun Tova Stipančić”.

– Susret desetog kola prve hrvatske lige zapad igraju i stolnotenisačice “Duga Rese” koje će u 11 sati ugostiti još neporaženog lidera prvenstva “Crikvenicu”. Dugorešanke su na predposljednjem devetom mjestu sa svega dvije pobjede.

– Stolnotenisači “Duga Rese” u desetom kolu prve hrvatske lige zapad putuju u Rijeku gdje igraju sa “Kvarnerom”. Dugorešani su peti sa pet pobjeda, dok je “Kvarner” treći sa pobjedom više. Susret počinje u 11 sati.

KUGLANJE

– U drugoj kuglačkoj ligi zapad na redu je petnaesto kolo u kojem “Mostanje” u Delnicama igra sa Goraninom, a “Amater” dočekuje vodeći “Polet” iz Skrada. Klek putuje u Skrad kod istoimene ekipe, dok Željezničar dočekuje “Velebit 2”. U trećoj ligi zone Karlovac – Gorski kotar “Duga Resa” u Vrbovskom igra sa “Kamačnikom”. “Kupa” u Ravnoj Gori igra sa prvom ekipom “Goranke”, dok “Mantinela” ugoščuje drugu. Vodeća “Stara Hiža” igra sa Gomirjem. Kod kuglačica u drugoj ligi u Ogulinu se sastaju “Policajac” i “Mantinela”, a u Ozlju “Kupa” i “Ogulin”.