KABA

Košarkašice slavile, odbojkašice isto

ODBOJKA

KARLOVAC – Odbojkašice “Karlovca” pobijedile su u četrnaestom kolu druge lige skupine 2 “Glinu” sa 3:0 u setovima. Rezultati setova 25:14, 25:19, 25:17 ukazuju da su Karlovčanke čitavu utakmicu na domaćem parketu imale pod kontrolom. Slijede kvalifikacije za prvu ligu u kojima će se razigravati zajedno sa šest najboljih drugoligaških ekipa obiju skupina. U grupi su još “Vrbovec”, čakovečki “Kaštel”, “Velika Gorica”, “Sisak”, “Nebo” iz Stupnika te “Bjelovar”.

SISAK – Odbojkašice “Plavog zmaja” izgubile su u Sisku posljednju utakmicu druge skupine. Istoimeni domaćin slavio je sa 3:0 u setovima. Dugorešanke ovim porazom idu u grupu koja se razigrava za plasman od sedmog do desetog mjesta.

SISAK – Odbojkaši “Četiri rijeke” također su izgubili na svom gostovanju u Sisku. U susretu petnaestog kola bolja je bila ekipa “Quirin” sa 3:1 u setovima.

KOŠARKA

KARLOVAC – Karlovačke košarkašice pobijedile su u Sportskoj dvorani na Rakovcu ekipu “Peščenica Žitnjak” sa 66:43. U jedanaestom kolu B-1 lige u redovima “Karlovca” istaknule su se Prugovečki sa 27, Jakin sa 25 i Gvožđak sa 11 koševa.

RUKOMET

KRIŽ – Četrnaestom pobjedom u trećoj hrvatskoj rukometnoj ligi, rukometaši “Dubovca” stigli su na 29 bodova te uvjerljivo i dalje drže vodeće mjesto na ljestvici. U petnaestom kolu bili su bolji od domaćeg sastava “Sloge” sa 30:23.

STOLNI TENIS

DUGA RESA – Susret trinestog kola Superlige za žene između Stolnoteniskog kluba “Aquaestil” i stolnoteniskog kluba “Dr.Časl” koji je trebao biti odigran u subotu u dugoreškom Stolnoteniskom domu “Antun Tova Stipančić” odgođen je za srijedu. U njemu će Dugorešanke probati parirati vodećoj ekipi prvenstva.

VELIKA GORICA / DUGO SELO – Dva gostujuća susreta osmog kola prve hrvatske lige zapad u subotu je odigrala i muška ekipa Stolnoteniskog kluba “Duga Resa”. Prvo su u jutarnjim satima u velikogoričkoj Dvorani Srednje strukovne škole pobijedili “Veliku Goricu” sa 4:2, a potom su svratili do Gradske sportske dvorane u Dugom Selu gdje su iznenađujuće sa 4:0 uvjerljivo slavili nad istoimenom ekipom sa drugog mjesta.

ZVEČAJ – Igračice Stolnoteniskog kluba “Duga Resa” protekli vikend ostvarile su polovičan uspjeh. U osmom kolu prve lige zapad za žene prvo su u Stolnoteniskoj dvorani Zvečaj pobijedile “Svetu Nedjelju Novaki” sa 4:1 , da bi potom izgubile od “Zaboka” sa 4:2.