KABA

Promocija Karlovca kroz projekt Karlovac4you

KARLOVAC – Iz Centra “Novi svijet – Urbani” stiže još jedan zanimljiv video uradak. Naime, “Urbani” koji su ušli u četvrtu godinu djelovanja, ovog puta donose prvi u nizu promo uradaka pod nazivom „Karlovac4you”.

Autorica projekta Andrea Štalcar Furač, predsjednica Centra “Novi svijet” navodi kako je uradak posvećen tematskom pristupu karlovačkim atrakcijama i komparativnim prednostima pred uključenje u europsku skupinu gradova.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/ka4you_1.mp3}

U godini kada Hrvatska, naravno i Karlovac, ulazi u Europsku uniju “Urbani” su pokrenuli projekt koji će doprinjeti internacionalnoj percepciji baštine, vrijednosti i kulture jednog grada, i njegovih građana. Tako je i krenuo “Karlovac4you” – video uradak, koji kroz šest tema progovara o Karlovcu, o gradu koji ima što ponuditi.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/ka4you_2.mp3}

Na projektu su uz autoricu Andreju Štalcar Furač radili brojni karlovački umjetnici i kreativci.

{denvideo http://www.youtube.com/watch?v=xmaUpIQQIPk}

“Urbani” povezuju Karlovčane po cijelom svijetu, širinom kulturoloških tema biraju standard koji traje i sustavno rade na promicanju karlovačkih vrijednosti. Iako je njihova deviza kvaliteta, a ne kvanititeta čini se da “Urbani” svojim kvalitetnim sadržajem privlače sve više poklonika o čemu govori sve veći broj posjeta njihovoj web stranici. A mogu li “Urbani” zadovoljiti vaš kulturni apetit uvjerite se sami posjetom njihovoj stranici www.ka-urbani.com