Odbojkašima stiže Daruvar, košarkašice beru “trešnje”

                                         ODBOJKA
KARLOVACNakon izvrsne pobjede nad “Zagrebom”, pred odbojkašima “Karlovca” je domaći susret sa “Daruvarom”. Druga utakmica Lige za play off igra se sutra u Sportskoj dvorani na Rakovcu, a počinje u 20 sati , odmah iza rukometnog derbija.
 
                                         RUKOMET
KARLOVAC Momčad Rukometnog kluba “Dubovac” u šesnaestom kolu Treće hrvatske lige dočekuje “Ivanić 2” iz Ivanić Grada. Utakmica počinje u 16 sati u Sportskoj dvorani na Rakovcu.
                                       
                                        KOŠARKA
KARLOVAC – Košarkašice “Karlovca” sutra dočekuju ekipu “Trešnjevke”. Susret dvanaestog kola B-1 lige počinje u 14 sati u Sportskoj dvorani na Rakovcu.  
 
                                       KUGLANJE
KARLOVAC/DUGA RESA/OGULIN/OZALJ/SLUNJ – U drugoj kuglačkoj ligi zapad u 16. kolu gradski derbi igraju “Mostanje” i “Željezničar”. “Klek” dočekuje “Plitvice”, a “Amater” u Rijeci igra sa “Zlobinom”. U 16. kolu Treće lige zone Karlovac – Gorski kotar  u Ozlju igraju “Kupa” i “Stara Hiža”, a “Mantinela” putuje u Vrbovsko kod “Gomirja”. U Trećoj ligi zone Ogulin -Lika  ogulinska “Euphorija” dočekuje Gacku, a ogulinski “Poštar”  “Policajca”. Druga ekipa “Kleka”  igra sa “Visočicom”. Kod žena u Drugoj ligi centar u 12. kolu “Karlovac” u Zagrebu igra sa ŽKK “Sidra”. U Drugoj ligi zapad za žene igra se 11. kolo u kojem “Ogulin” doma igra sa “Jadranka Hoteli”, “Policajac” putuje u Delnice gdje ga čeka “Goranin”, a “Kupa” u Ozlju igra sa zadarskim “Donatom”. “Mantinela” koja je jučer u zaostalom susretu devetog kola sa 7:1 pobijedila sastav “Jadranka hoteli” u nedjelju dočekuje ekipu “Vrbovskog”.