Tečaj kako napraviti dobar DJ miks i promocija na internetu

KARLOVAC – Udruga Domachi organizira tečaj za DJ-e. Tečaj je namijenjen svima koji žele raditi mikseve od svojih omiljenih playlista za slušanje kod kuće, u društvu ili za nastup pred publikom. Pri radu će se koristiti digitalne metode kojima se može složiti najbolji miks od najrazličitijih pjesama koristeći osnovne i napredne funkcije dj programa, efekte, finaliziranje miksa i neke dodatne programe za katalogizaciju i rad s digitalnim datotekama.

Polaznici će imati priliku koristiti DJ monitoring i razglas kako bi najbolje mogli čuti što se u glazbi događa, te uz DJ mikser snimiti svoje mikseve.
Osim praktičnog dijela slaganja mikseva polaznici će naučiti i kako se promovirati putem virtualnih poslužitelja kojima se miksevi mogu širiti velikom broju pratitelja.

PROGRAM RADIONICE (po terminima):

1. Uvod u dj-ing s fokusom na digitalne metode – opis hardvera (dj mikser, slušalice, MIDI kontroler, zvučna kartica..) i opis softvera (Native Instruments Traktor Pro)
2. Priprema glazbe: odabir pjesama, katalogiziranje, osmišljavanje koncepta miksa
3. Vježbanje miksanja
4. Snimanje miksa
5. Finaliziranje miksa

Sudjelovanje na radionicama je besplatno no prijavljeni imaju obavezu sudjelovati na svim radionicama.
Voditelj radionice je Domagoj Šavor (Dots), jedan od voditelja LED kolektiva iz Karlovca i višegodišnji korisnik digitalnih alata za dj-ing, a ujedno i voditelj dj radionica u czm na Gazi od 2008. godine.
http://soundcloud.com/d0ts

TERMINI TEČAJA: 06/03, 13/03, 27/03, 03/04 i 10/04 od 17.30 do 20.30

PRIJAVE ISKLJUČIVO NA: domachi@domachi.hr- u prijavi navesti ime, prezime i broj telefona.

Za radionicu je poželjno donijeti svoje računalo za instalaciju nekih od programa te svoju glazbu za miksanje.