Drama u Rakovici završila tragično – muškarac počinio samoubojstvo

RAKOVICA – Drama u Jelovom Klancu na području Rakovice, zavrišla je tragično. Muškarac koji je gotovo cijeloga dana zatvoren i naoružan u kući držao sestru, počinio je samoubojstvo. Naime sve je počelo oko 13:30 sati, kada su se sukobila dva brata između 30 i 40 godina starosti. Djelatnici PP Slunj izišli su na dojavu obiteljskog nasilja, no 33-godišnji muškarac se zatvorio u prizemlje obiteljske kuće, a s njim je ostala sestra. U policiji kažu kako nije bila zadržana kao taoc.

Muškarac je kaže načelnik PP Slunj Nenad Katić, zapucao nekoliko puta, no na sreću nitko nije ozlijeđen, pa tako ni sestra koja je s 33-godišnjakom ostala u kuću do kraja drame.

Mještani pak kažu kako se radi o psihički bolesnom muškarcu koji je znao raditi probleme po mjestu, no to nikada nije bilo prijavljivano. Cijeli ovaj događaj ih je zatekao.

Iako su se svi nadali da će ova drama završiti dobro, ipak se to nije dogodilo. U ovoj obitelji koja broji 10 članova, znalo je biti nesuglasica, no što je točno ponukalo 33-godišnjaka na ovakav čin znat će se po završetku kriminalističke obrade.

rakovica_pucnjava_2