KABA

Karlovački hokejaši uspješno završili sezonu

KARLOVAC – Ovog vikenda karlovački su hokejaši natupili na završnim turnirima u Delnicama i Sisku. Škola hokeja na ledu Karlovac nastupila je na turniru u sklopu dana hokeja na ledu u Sisku te su zauzeli 4. mjesto te su zasluženo odnjeli pehar i medalje za postignuti rezultat.

– Uspjeh bi bio daleko veći da su mogli trenirati u primjerenim uvjetima na klizalištu, a ne samo u dvorani na suhim treninzima, zaključio je trener mladih hokejaških nada, Matija Ratkaj koji je izuzetno zadovoljan postignutim.

Karlovčani su nastupili u sljedećem sastavu: Ivano Marković, Antonio Markezić, Roko Kurtagić, Lovro Šoštarić, Matija Pecoja Jutt, Patrik Kraščić, Karlo Bukovac, Mislav Penić, Marko Jurčević, Jura Jurčević i David Banay.

Na međunarodnom turniru u Delnicama u subotu su igrali seniori kluba. U prvom sustretu izgubili su rezultatom 4-2 od starih rivala iz Novog Zagreba. U drugom kolu porazili su momčad Kočevja iz slovenije s 4-3 i u podljednjoj utakmici turnira pobjedili su momčad Stari Grad, također iz Slovenije s rezultatom 5-0. S dvije pobjede i tek jednim porazom ostvarili su tek 3. mjesto u skupini te su se morali oprostiti od turnira prije očekivanog.

Na turniru su igrali: Mateo Stipetić, Igor Pavlaković, Matija Ratkaj, Darko Neral, Filip Latin, Renato Bukovac, Luka Kirš, Boris Simić, Ivan Kovačević, Borna Jutriša i Filip Puzić.

Ovim turnirima završila je sezona na ledu za karlovačke hokejaše, te će se nakon kratke pauze vratiti nastupima u Prvenstvu Hrvatske u Inline hokeju.

omicron