Novi projekt mladih karlovačkih fotografa

KARLOVAC – Udruga za medijsko stvaralaštvo i kulturne aktivnosti Izvan fokusa nastavlja organizirati aktivnosti za mlade fotografe. Nakon subotnje „FotoKave” u Kinu Europa za sve mlade fotografe zainteresirane za sudjelovanje na projektima Foto dana mladih i Najbolje u Hrvatskoj za EU, nadolazeći vikend organizira novu radionicu pod imenom „Photo Table”.

Radionica „Photo Table” sasvim je novi i drugačiji oblik radionice, zamišljene kao okrugli stol mladih fotografa. Na radionici sudjeluju isključivo mladi fotografi koji će po temama raspravljati o fotografiji, svojim iskustvima, greškama i uspjesima te na taj način međusobno razmijeniti znanje i fotografske vještine. Posebnost radionice je što su mladi ujedno i publika i predavači te se na taj način potiču i njihove vještine prezentacije koja je u današnje doba iznimno bitna.

Prvi sastanak bit će održan u subotu 9. ožujka u 10 sati u prostorijama Udruge Izvan fokusa u Radićevoj 12.

Na prvom sastanku raspravljat će se, između ostalog, o naj fotkama, portretima i modelima, te uličnim fotografijama.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem web obrasca.

Svi prijavljeni ostvaruju pravo na sudjelovanje, a uvjeta za prijavu nema, osim da moraš biti mlad (do 20 godina) i zainteresiran za fotografiju.

Udruga Izvan fokusa s ovom radionicom započet će sa dvomjesečnim nizom vikenda u znaku fotografije, uz radionice u Karlovcu, izložbe fotografija i aktivnosti vezane za Foto dane mladih od idućeg tjedna svaki vikend gostovat će u drugom gradu u Hrvatskoj!