Obrtnik lakše od očekivanog, pobjede Amatera i Mostanja

2. HKL ZAPAD – muški

Pobijedivši “Velebit 2” u Gospiću sa 7:1, KK “Amater” se popeo na četvrto mjesto prvenstvene ljestvice. U 18. kolu slavili su i igrači “Mostanja” koje je dobilo “Skrad” sa 5:3. Oni su također skoknuli za jedno mjesto i sada su peti. Do boda, ukupno osmog, stigla je i ekipa “Željezničara” odigravši 4:4 sa “Plitvicama”.

2. HKL ZAPAD/JUG – žene  

Nastavlja se utrka dvaju ogulinskih klubova. U 13. kolu kuglačice “Policajca” prošle su neokrznuto na gostovanju u Ozlju gdje su svladale “Kupu” sa 6:2. Slavio je i drugi tabor. “Ogulin” je doma svladao “Vrbovsko” i to bez većih problema, završilo je 7:1. Susret “Goranina” i karlovačke “Mantinele” u Delnicama odgođen je za ovu srijedu.

 3. HKL ZAPAD KARLOVAC – GORSKI KOTAR        

Vodeći dvojac treće lige nije kiksao u 18.kolu. “Stara Hiža” u Vrbovskom je pobijedila “Policajca” sa 7:1, a istim rezultatom “Kupa” je u Ozlju  slavila nad “Kamačnikom”. Do nova dva boda stigla je i “Duga Resa”  i to u Ravnoj Gori gdje je pobijedila “Goranku 2”. Bio je 5:3 za Dugorešane. “Mantinela” je u Delnicama izgubila od “Mladosti” sa 6:2.     

3. HKL ZAPAD OGULIN – LIKA

Iza kuglača zone Ogulin – Lika je također 18. kola. Protekli vikend odigran je derbi vodećeg dvojca u kojem je ogulinski “Obrtnik” lakše od očekivanog razbio “Rakovicu” sa 8:0. Jednakom rezultatom “Poštar” je slavio nad “Euphoriom”. Ekipa “Željezničar branitelja” nije mogla protiv domaćina “Karlobaga”. Bilo je 5,5 : 2,3. “Korana” je u Slunju sa 6:2 izgubila od “Policajca” te se time pretplatila na donju polovicu ljestvice. Barem za ovu sezonu. “Klek 2” očekivano je izgubio od “Gacke” , bilo je 5:3. Nesretni Ogulinci su i dalje bez boda.    

 

 

 

 

 

Peta Sjednica Upravnog odbora Kuglačkog saveza Karlovačke županije, održat će se danas u 17 sati u prostorijama saveza u Domu Oružanih snaga “Zrinski”. Na dnevnom redu naći će se izvješće o godišnjoj registraciji klubova, organizacija ljetne lige, izvješća natjecateljskih komisija za prvenstva i županijski kup te razno.