Radionica samopodrške u Tounju

TOUNJ – Osobe s invaliditetom koje žive na području Tounja, Josipdola i Plaškog danas su imale priliku sudjelovati na zanimljivoj radionici na kojoj su mogli više naučiti o tehnikama samopodrške. Radionicu je organizirala Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije u suradnji s općinama Plaški, Tounj i Josipdol i Obiteljskim centrom Karlovačke županije.

Edukacija se provodi u sklopu europskog projekta „Činimo promjene zajedno”, a čiji je jedan od ciljeva osnažiti osobe s invaliditetom na područjima od posebne državne skrbi, ispričala je predsjednica Udruge Gordana Jurčević.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/radionica_tounj_1.mp3}

Radionica održana u Tounju zamišljena je kao interaktivna, dinamična radionica na kojoj su okupljeni s edukatoricom mogli proći nekoliko koraka/poglavlja, među kojima je i prikaz praktičnih vježbi za sudionike radionice. Iz Udruge osoba s invaliditetom su zadovoljni odazivom na njihova predavanja i radionice.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/radionica_tounj_2.mp3}

Provedba svih projektnih aktivnosti na području Plaškog, Tounja i Josidpola, koje su financirane putem fondova Europske unije i vrijedne nešto više od 180 tisuća eura, traje do svibnja 2014. godine.