KABA

Glasajte za najbolje u Hrvatskoj!

ZAGREB – Građani Hrvatske imaju priliku izabrati najbolje u Hrvatskoj. Upravo pod tim nazivom NAJBOLJE U HRVATSKOJ – IZABRALI GRAĐANI krije se projekt u koji već treću godinu zaredom daje preporuke građana Hrvatske što je najbolje u lijepoj našoj, što pokazati i čime se pohvaliti turistima koji upravo stižu s drugog kraja zemlje ili svijeta, te postavlja pitanje Koliko uopće poznajem Hrvatsku.

Ovim projektom dana je mogućnost da upravo građani svojim glasovima izaberu i predlože što sve smatraju najboljim u svojoj županiji, odnosno na području kojeg najbolje poznaju, na kojem žive.

Zato se pozivaju svi da glasaju za ono što smatraju najboljim na internetskim stranicama www.najboljeuhrvatskoj.info, a tu mogu i predložiti sadržaj koji smatraju naboljim.

Glasanje je započelo i traje do 15. travnja. Rezultati istraživanja bit će objavljeni najkasnije do 15. lipnja na istoj internetskoj stranici, kao i na mobilnoj aplikaciji koja je istovremeno GPS turistički vodič s više od 3.000 atrakcija, te služi i kao planer te foto album putovanja.