Kuglačice odlučuju o naslovu, “112” derbi Policajca i Vatrogasca

Novi kuglački vikend je pred nama. Glavni događaj svakako je posljednje 14. kolo Druge lige zapad – jug za žene u kojem se sastaju dvije vodeće ekipe “Mantinela” i “Ogulin”. Pobjednik dvoboja odnosi titulu prvaka. Susret se igra u nedjelju u Domu Oružanih snaga “Zrinski”, a počinje u 14 sati. “Policajac” sa bodom manje izgubio je gotovo sve šanse za naslov te mu još samo preostaje odrađivanje posla sa ekipom “Jadranka hoteli” iz Malog Lošinja. Kuglačice Karlovca u Drugoj ligi centar pak ugostit će trećeplasiranu momčad “Siscie”. Njihova sezona također se bliži kraju , a ovo im je posljednje domaće kolo.

U Drugoj ligi zapad za kuglače 19. kolo spojilo je dva karlovačka kluba, pa se tako sutra sastaju “Amater” i “Željezničar”. “Mostanje” gostuje u Skradu kod “Poleta”, a “Klek” u Delnicama kod “Goranina”.

Među trećeligašima zone Karlovac – Gorski Kotar derbi 19. kola igraju vodeća “Stara Hiža” i i trećeplasirana “Goranka”. Pretendent na naslov “Kupa ” gostuje u Vrbovskom kod “Željezničara”, dok “Duga Resa” dočekuje “Gomirje”.

U trećeligaškoj zoni Ogulin – Lika slunjska “Korana” u Ogulinu igra sa “Gackom”, a Ogulinu pripada i neslavni derbi začelja koji igraju dvije najlošije ekipe “Euphoria” i “Klek 2”. Od nešto boljih ogulinskih predstavnika “Željezničar branitelj” u Plitvicama igra sa Rakovicom, a “Poštar” u nedjelju dočekuje “Karlobag”. Pravi mali “112” derbi igraju ogulinski “Policajac” i  “Vatrogasac” iz Otočca.  Vodeći “Obrtnik” u Gospiću igra sa petoplasiranom “Visočicom”.