mirsad_1703_nasl

  • March 17, 2013
  • Admin
  • 0

ZAGREB/IMOTSKI – Članovi Taekvondo Kluba Karlovac natjecali su se jučer u Zagrebu u dvoranu Sutinska vrela na 7. Feniks budo sport kupu. Natjecanje se održalo u borbama, formama i kicku. Među 610 natjecatelja iz 59 klubova, Karlovčani su ostvarili vrhunske rezultate. Od 27 članova Taekwondo Kluba Karlovac koji su se natjecali na ovom međunarodnom natjecanju ostvareni su vrhunski rezultati, a ispred kluba natjecao se i Mirsad Bećirović koji je u svojoj kategoriji osvojio zlatnu medalju.

Organizator natjecanja Zoran Kruneš naglasio je na otvaranju natjecanja kako je ovo treći puta da se slijepa osoba natječe na ovom međunarodnom natjecanju ravnopravno sa ostalim natjecateljima. Predsjednik Hrvatskog Taekwodno Saveza Franjo Prot posebno je pozdravio nazočnost slijepog natjecatelja Mirsda Bećirovića ističući kako je taekwodno olimijski sport i da je g.Bećirović primjer olimpijskog duha svojom čvrstom voljom i radom.

Mirsad je sve poruke s otvorenja i opravdao osvojivši zlatnu medalju u svojoj kategoriji natječući se u taekwondo tehničkim formama.

Također u subotu na tradicionalnom međunarodnom taekwondo natjecanju, kojeg već sedmu godinu uzastopno organizira taekwondo klub ”Imotski” u čast prve žrtve Domovinskog rata, poginulog hrvatskog policajca Josipa Jovića, među 304 prijavljena natjecatelja iz BiH i Hrvatske, u borbama su se natjecali i karlovčani te ostvarili sljedeće rezultate:

Mlađi Kadeti:
Mihovil Šavor Radičević – 1. mjesto
Sara Mišljenović – 3. mjesto
Ema Lončarić – 3. mjesto

Kadetkinja Marija Čurilović bila je treća.

mirsad_1703_1