Ogorčeni branitelji poručili premijeru Milanoviću: Ovo je sramota i uvreda svima nama!

KARLOVAC – Nesmotrena izjava premijera Zorana Milanovića na jučerašnjoj sjednici odbora SDP-a gdje je uspoređujući Hrvatsku s Danskom i Finskom kazao kako “Finska nije imala građanski rat nikada”, digla je na noge brojne udruge proistekle iz Domovinskog rata diljem Hrvatske, pa tako i naše županije.

Okupljeni kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na Turnju, poručili su kako se točno zna kakav se rat vodio u Hrvatskoj i tko je ubio hrvatske branitelje. Opet se pokazala ona narodna poslovica – ”Tko pod drugim jamu kopa, sam u nju i padne”, kazao je predsjednik Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata, Mario Mateša te nadodao kako bi premijer Milanović trebao voditi više brige oko svog naroda.

Premijer Milanović očito ne zna kakav je rat bio na ovim prostorima i to nas kao branitelje vrijeđa i strašno ponižava te omalovažava, kazao je koordinator Odbora za branitelje HDZ-a Karlovačke županije, Željko Prigorac. Nismo tu kao stranački ljudi, već kao ogorčeni branitelji, jer ovo je sramota i ne znamo što možemo očekivati dalje, koje izjave, koje provokacije i koje uvrede, poručili su zajednički.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/branitelji_milanovic/*{/rokbox}