KABA

Nogometne vijesti

                                 PIONIRSKI PORAZI
Najmlađe selekcije NK “Karlovac 1919” jučer su gostovale u Zagrebu gdje su igrale sa “Ponikvama”. Utakmicu 1. Nogometne lige Središte mlađi pioniri izgubili su sa 1:0, a stariji sa 2:0. U prijateljskom ogledu dvaju prvoligaša Draganić je jučer pobijedio Vatrogasca sa 4:1. Za nastavak prvenstva zagrijavali su se također “Duga Resa” i “Dobra” iz Novigrada. Dugorešani su pobijedili sa 4:1.  U prijateljskoj golijadi županijskih drugoligaša “Mrežnica” iz Zvečaja pobijedila je “Krnjak” sa 3:2.

                      SAMO UZ VATERPOLO KAPICE
Zaostalo 18. kolo 1.HNL juniori i kadeti NK “Karlovac” nisu bili u mogućnosti odraditi niti jučer. Zbog općeg potopa sureti sa selekcijama “Cibalije” iz Vinkovaca ponovno su odgođeni. Obzirom da se povoljnije vremenske prilike još ne naziru sigurno je da će se sezona odužiti.

                               ODGOĐEN I KUP
Utakmice četvrtfinala Županijskog nogometnog kupa, koje su trebale biti odigrane sutra (četvrtak 04. travnja), odgođene su zbog lošeg vremena i stanja travnjaka, te će biti odigrane iduće srijede. Radi se o tri susreta Ilovac – Slunj, Dobra (SP) – Ogulin, Croatia ’78 – Mostanje ALL. Susret su odigrali samo “Zrinski” Ozalj i “Korana”. “Zrinski” je prošao u polufinale pobjedom od 3:2.

ODGOĐEN I KUP
Utakmice četvrtfinala Županijskog nogometnog kupa, koje su trebale biti odigrane sutra (četvrtak 04. travnja), odgođene su zbog lošeg vremena i stanja travnjaka, te će biti odigrane iduće srijede. Radi se o tri susreta Ilovac – Slunj, Dobra (SP) – Ogulin, Croatia ’78 – Mostanje ALL. Susret su odigrali samo “Zrinski” Ozalj i “Korana”. “Zrinski” je prošao u polifinale pobjedom od 3:2.