web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Prva faza uređenja Male scene pri samom kraju

KARLOVAC – Rok od dva mjeseca za završetak radova na sanaciji Male scene Hrvatskog doma istekao je upravo danas, no radovi su pri samom kraju kazao je to danas novinarima voditelj gradilišta Boris Lisec iz tvrtke Hedom iz Zagreba.

-Radovi su pred završetkom, trenutno se radi na postavljanju parketa u dvorani, a u prizemlju su gotove keramičke pločice. Već sutra slijedi montaža vrata, štokova te sanitarnih uređaja. Radovi su u dosta teškim uvjetima i vremenskim prilikama trajali dva mjeseca, bilo je puno vlage pa smo imali problem sa sušenjem žbuke. Morali smo ići sa grijanjem i odvlaživanjem prostora, ali radovi su finalizirani u razumnom roku, kazao je Lisec. Južno krilo Hrvatskog doma, odnosno kultna Mala scena tako je korak pred otvaranje svojih vrata mladima tj.udrugama.

Podsjetimo, radovi koji su otpočeli pred dva mjeseca vrijedni su 1,1 milijun kuna. Zadovoljan radovima je i zamjenik karlovačkog gradonačelnika Dubravko Delić. Delić je rekao da je ovo tek prva faza uređenja Male scene, a obišao je i veliku dvoranu, koja tek čeka obnovu. Budući prostor u kojem će nadamo se djelovati mladi i udruge za mlade obišla je i pročelnica društvenih djelatnosti Grada Andreja Navijalić. Ona je najavila da će u četvrtak u 17 sati u CZM Grabrik biti održana još jedna radionica namijenjena udrugama civilnog društva i pojedincima koji su zainteresirani za korištenje Scene.