web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Skidaju se mreže, zaključavaju lopte, bojler više nije na toploj vodi

KARLOVAC / DUGA RESA – Naredni vikend igra se posljednje kolo 2. Hrvatske odbojkaške lige centar. U iznimno napetoj završnici skupine koja se bori za ulazak u 1.B ligu, tri ekipe bodovno su poravnate na vrhu. Za naslov drugoligaškog prvaka bore se tako “Karlovac”, “Vrbovec” i “Sisak”. Sutra u 16 sati u dvorani Srednje škole Vrbovec, past će i odluka o prvaku. Sastaju se momentalno vodeći “Karlovac” i “Vrbovec”. Karlovčanke su prije nepunih mjesec dana poražene sa 3:0 u setovima, međutim “Sisak” je prošli tjedan pokazao da se može i da postoji recept za klub s istoka Zagrebačke županije. Na kraju tko god dobio taj susret, mora dobiti minimalno sa 3:1 u setovima jer u protivnom  će na čelo kolone skočiti “Sisak” koji u nedjelju u 17 sati dočekuje “Kaštel” iz Prebislavca. Treba biti iskren i reči da se radi o poprilično laganom poslu za Sisčanke  ali i kako je čudno da utakmice posljednjeg kola ne počinju u isto vrijeme već se razvlače na dva dana.

Svoju sezonu još neće završiti odbojkašice dugoreškog “Plavog Zmaja”. One sutra u Dvorani Osnovne škole Vladimir Nazor igraju prvi od dva susreta sa ŽOK “Bjelovar” koji su im još preostali. Sutra je na rasporedu utakmica 4. kola lige koja se razigrava od sedmog do desetog mjesta, a koja je trebala biti odigrana 23. ožujka. Desetkovane zbog bolesti koja je poharala svlačionicu, Bjelovarčanke su tada bile primorane zatražiti odgodui susreta. Druga utakmica u Bjelovaru, kojom će i Dugorešanke zaključiti sezonu,  vjerojatno će se odigrati sredinom idućeg tjedna.

Od sezone se opraštaju i odbojkaši mlade karlovačke ekipe “Četiri rijeke”. U posljednjem kolu od domaće publike mogu se oprostiti potpuno rasterečeni jer im u goste stiže još neporažena momčad lige OK “Varaždin”. Gosti imaju stopostotni učinak, 19 pobjeda iz 19 kola te su do sada izgubili svega devet setova. Riječ je novom prvaku 2. lige centar i negdašnjem prvaku države. Zasigurno će biti zanimljivo vidjeti koliko iz sebe mogu izvući karlovački klinci protiv jednog protivnika koji nesumljivo kvalitetom pripada prvoligaškom društvu. Utakmica u Školskoj sportskoj dvorani počinje u 20 sati.