Dvostruka kruna KK Kupa

“Kupa” je prvak! Nakon što su uzeli kup Kuglačkog saveza karlovačke županije, Ozaljčani su stigli i do naslova prvaka Treće lige zapad zone Karlovac Gorski kotar. U posljednjem kolu bez većih problema svladali su “Gomirje” sa 7:1. Kiksu se najviše nadala “Stara Hiža” koja je također slavila u zadnjem kolu svladavši Kamačnik sa 6:2,  ako to nakon svega možemo nazvati slavljem. Momčad iz Netretića ostala je tako druga iako su obje ekipe bodovno izjednačene. Skupile se 36 bodova iz 18 pobjeda. “Kupi” predstoje kvalifikacije u kojima će se boriti za ulazak u 2. Hrvatsku kuglačku ligu zapad. U kvalifikacijama ih čekaju kuglači ogulinskog “Obrtnika” , koji je uvjerljivo najbolja ekipa zone Ogulin – Lika,  i pobjedniktrećeligaške zone Rijeka – Istra KK “Crikvenica”. Spomenimo još da je “Duga Resa” u posljednjem kolu poražena u Vrbovskom. “Policajac” je bio bolji sa 5:3.

Zadnje kolo odigrali su i drugoligaši. U gradskom derbiju Amater je svladao Mostanje sa 5:3 te je time zadržao četvrto mjesto u ukupnom poretku. “Klek” je doživio novi poraz i to kod kuće u Ogulinu. Bolji sa 7:1 bili su riječani iz KK “Zlobin” koji sezonu završio na trećem mjestu. Bilo je to novo razočarenje ogulinske ekipe koja je još do prije mjesec dana bila u trci za naslov prvaka. Konačno osmo mjesto malo koga usrećuje. Svoj oproštajni nastup u kuglani OS “Zrinski” imali su i kuglači “Željezničara”. Oni su izgubili od novog prvaka “Riječine” sa 7:1. Visok poraz najbolje ocrtava cijelu sezonu.

Točku na i stavile su kuglačice Karlovca. One su u 18. kolu 2. lige centar pobjedile kutinsku Moslavinu sa čistih 8:0. Karlovčanke su tako stigle do proporcionalnog skora. Sedam pobjeda, sedam poraza, dva remija. Sa 16 osvojenih bodova sezonu su okončale na 4. mjestu.