Pijan, pod zabranom i bez dokumenata za volanom

KARLOVAC – U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu, tri prekršaja nasilničkog ponašanja u obitelji u Karlovcu i Ozlju. Dogodile su se tri prometne nesreće od kojih je jedna s lakše ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom.


Osim toga jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 28-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj u razdoblju od 17. ožujka do 14. travnja iz obiteljske kuće u Karlovcu, u naselju Strmački Dol, uzeo zlatni nakit. Materijalna šteta je veća od 11 tisuća kuna. Policija javlja kako je u razdoblju od 15. do 16. travnja nepoznati počinitelj provalio u više pomoćnih prostorija stambenih zgrada u naselju Luščić od kuda nije ništa otuđio. Ukupna materijalna šteta nastala provaljivanjem je nekoliko tisuća kuna.


Jučer u večernjim satima na raskrižju Mostanje – Logorište policija je zaustavila pijanog 34 – godišnjaka iz Karlovca. U krvi je imao 2,01 promila alkohola. Pijani vozač autom je upravljao u vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilom,a uz to kod sebe nije imao ni osobne dokumente. Vozač je isključen iz prometa i smješten u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva te će protiv njega biti proslijeđen optužni prijedlog, javljaju iz PU karlovačke.