web karijera 1160*120
web struka 1160*120

44-godišnjeg Karlovačnina tereti se za pokušaj ubojstva

KARLOVAC – 44-godišnji Karlovčanin u subotu je iz vatrenog oružja ispalio nekoliko hitaca prema 30-godišnjem Karlovčaninu, javljaju iz PU karlovačke. Ovom događaju su kažu, prethodili nerazriješeni međusobni odnosi, a sve se dogodilo na obali kanala Kupa – Kupa u Kalinovcu.

Nakon ispaljenih hitaca, 44-godišnjek se udaljio s mjesta događaja, a na sreću, pucnjava je prošla bez ozlijeđenih osoba. No na mjestu događaja, prisutno je bilo više maloljetnika te dvije punoljetne osobe stare 24 i 44 godine, a jedan od maloljetnika je također ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja.

Zbog sumnje da je 44-godišnjak počinio kazneno djelo članka 110. Kaznenog zakona, a u svezi čl. 34. Kaznenog zakona (pokušaj ubojstva), te kazneno djelo Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom iz čl. 215. Kaznenog zakona, uhićen je i uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, a danas tijekom dana doveden i na Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

Za maloljetnikom kojeg se sumnjiči da je pucao iz vatrenog oružja policija i dalje traga, te provodi daljnje kriminalističko istraživanje.