web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Dvije kadetske bronce za TKD “Karlovac”

Franko Josip Skoko proglašen je za najboljeg mlađeg kadeta. On je bio najbolji u konkurenciji do 32 kilograma. Njegov suborac iz kluba Ivan Josipovic također je stigao do zlata ali u konkurenciji do 28 kilograma.

KARLOVAC – Hrvoje Grčić i Borna Zlatarić uzeli su dvije bronce na Kadetskom prvenstvu Hrvatske u taekwondou. Na turniru koji je u subotu održan u Varaždinu, Grčić je nastupao u kategoriji do 33 kilograma, a Zlatarić u onoj do 45 kilograma. Delegaciju TKD “Karlovac” činilo je četrnaest boraca u muškoj i ženskoj konkureneciji. Ukupno se prijavilo 336 natjecatelja iz 66 klubova.

Veselo je bilo u Brezovici gdje je održano natjecanje za najmlađe uzraste tzv. “Tigar limać kup” na kojem je nastupilo 250 boraca 21 kluba. Franko Josip Skoko iz TKD “Karlovac” poroglašen je za najboljeg mlađeg kadeta. On je bio najbolji u konkurenciji do 32 kilograma. Njegov suborac iz kluba Ivan Josipović također je stigao do zlata ali u konkurenciji do 28 kilograma. Srebra su doma donijeli vrtićanac Alen Antičić (-20kg) i mlađi kadet Renato Cvitković(-24kg). Karlovčani su uzeli i pet bronci. Zaslužni za to su vrtićanci Andrej Tuškan (-20kg) i Tino Bešić (-28kg) te mlađi kadeti Niko Ratković (-36kg), Veronika Biličić(-48kg) i Aldijan Balić(-32kg).
Na turniru su nastupili još Patrik Pilipović(-24kg), Luka Vitas(-20kg), Lucio Matuzic(-24kg), Maja Mikšić(-32kg), Mateo Kezić(-36kg) i Domagoj Prpić(-36kg).

Nakon boravka u mađarskom Olimpijskom trening centru, seniorke TKD “Karlovac” Petra Butala i Tadea Beršinić za vikenda su skoknule i do susjedne Italije. Na poziv bratskog Taekwondo kluba “Centro” Karlovčanke su posjetile međunarodni trening kamp u Alessandriji.