web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Kreću Proljetne promenade

KARLOVAC – U Karlovcu sutra započinju tradicionalne Proljetne promenade, koje će se svaki vikend od 10 do 13 sati do 9. lipnja održavati na karlovačkoj Promenadi. Svaka promenada tematski je podjeljena, stoga će sutra promenada, šančevi i šetališta biti u znaku sporta. Predstavit će se mnogobrojni sportski klubovi, a bit će i fitnessa, te atraktivne capoeire.

Subota 4. svibnja posvećena je plesu. Diljem promenade plesat će mnogobrojni plesači CasaBlanke, River Dancea, Plesnog kluba Tango, eMotiona, a svi posjetitelji moći će razgledati i izložbu slika mlade Karlovčanke Lane Skindread.

11. svibnja posvećen je mladima i nudi posebno izdanje KAbine, odnosno izložbu četvero mladih karlovačkih fotografa i funky jam svirku lokalnih glazbenika. Koncert će održati i svirač na bocama Dalibor Mateša, udruga Izvan Fokusa priprema natjecateljski ”Foto safari”, a predstavit će se i Dubovački streličari.

Već u ponedjeljak 13. svibnja počinje Dječji tjedan, a događanja kroz cijeli tjedan kulminirat će u subotu 18. svibnja, uz brojne koncerte, predstave, priredbe i igre za mališane.

Subota 25. svibnja, posvećena je gastronomiji. Udruga kuhara Karlovačke županije obilježava 10 godina rada, a kuhari će kuhati razne delicije. Kroz parkove ćete se moći provesti i u kočiji s prekrasnim konjima udruga Contessa i Lipicanska barokna raskoš.

Posljednji vikend, subota i nedjelja 1. i 2. lipnja, nudi Vikend s Karlom, u suorganizaciji zagrebačke G.A.D. Produkcije. Bit će tu mnoštvo zbivanja za sve uzraste, a promenade će završiti u nedjelju večernjim koncertom ”Mozart u vrtu” Zagrebačkog orkestra mladih.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/proljetne_promenade_plakat/*{/rokbox}