web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Željko Šafar novi je predsjednik Vatrogasne zajednice grada Karlovca

KARLOVAC – Željko Šafar izabran je za novog predsjednika Vatrogasne zajednice grada Karlovca na izvještajno izbornoj skupštini održanoj u prostorijama DVD-a Tuškani. Starom vodstvu tako je dana razrješnica, a osim predsjednika, izabran je novi upravni i nadzorni odbor, te zapovjednik i njegov zamjenik.

Za zapovjednika zajednice izabran je aktualni zapovjednik JVP Karlovac, Miroslav Rade, a njegov zamjenik postao je Franjo Slaćanin.

Izvješće o dosadašnjem radu podnjelo je sada već staro vodstvo. Rendulić se između ostalog osvrnuo na činjenicu kako je u proteklih 5 godina nabavljeno 8 novih vozila, uglavnom za prijevoz vatrogasaca te opreme, a prošle godine je za opremu DVD-a izdvojeno 497 tisuća kuna.

Novi predsjednik Željko Šafar naglasio je kako su mu prioriteti u radu daljnja nabava opreme za operativne dobrovoljce, njihovo osposobljavanje i usavršavanje, ali je nadodao i kako niti jedno društvo neće biti ugašeno, jer vatrogastvo u Karlovcu je stoljetna tradicija koji svi zajedno moraju njegovati i čuvati. Ovu funkciju obnašat ću časno i pošteno, zaključio je Šafar.

Zaslužnim pojedincima inajuspješnijim DVD-ima na kraju skupštine, dodijeljene su zahvalnice i priznanja.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/skupstina_vzgk/*{/rokbox}