web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Rasplesani lončić za najsiromašniju djecu svijeta

KARLOVAC – U suradnji Grada Karlovca i udruga River dance Karlovac, Casablanka, Dinamic, e-MOTION i grupe brejkera Royal family crew u velikoj dvorani osnovne škole u Grabriku održana je humanitarna plesna aktivnost ”Rasplesani lončić” u sklopu projekta Najbogatiji na svijetu – Marijini obroci.

Navedene udruge odlučile su je zajednički organizirati kako bi uoči svjetskog dana plesa, onime što najbolje rade, a to je ples, osim zabave i obilježavanja važnog datuma učinile i jedno dobro djelo. Ideja projekta Najbogatiji na svijetu je dati jedan obrok dnevno najsiromašnijoj djeci svijeta, a za ostvarenje te ideje potrebno je samo 75 kuna godišnje po djetetu.

Ideja projekta koji je potaknuo Grad Karlovac je prikupiti 60 tisuća kuna za jednu školu u Liberiji, a za sada je prikupljeno oko 20 tisuća kuna. Ova akcija nastavlja se i dalje dok se ne dođe do željenog cilja, a svi zajedno možemo izdvojiti malo koje je zapravo znači puno onima kojima žive u siromaštvu, kazao je gradonačelnik Damir Jelić.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/rasplesani_loncic/*{/rokbox}