Novi bodovi u gostima, slijede tri doma

ZAGREB – Večerašnjom pobjedom nad “Dubravom” u Zagrebu (31:27) karlovački rukometaši definitivno su istaknuli kandidaturu za drugo i treće mjesto Lige za prvaka. Razlog zbog čega se sada može pričati o tome , bez suvišne skromnosti,  leži upravo u činjenici što se radi o četiri boda s gostovanja, dok se doma izgubilo od “Zagreba” na način na koji se izgubilo. Čak i to potvrđuje da su Karlovčani psihički jaki i koncentrirani , te da su nakon jednog “vrućeg utorka” sposobni odigrati zrelu utakmicu protiv izravnog konkurenta. Utakmicu u kojoj su vodili i sa osam pogodaka razlike. Dobra stvar je i ta što se ušlo u povoljniji dio rasporeda te HRK “Karlovac” sada predstoji niz od tri domaće utakmice. Prva iduća dolazi već u srijedu, a u goste stiže “Nexe” iz Našica.Na publici, koja ih je sjajno nosilla tijekom utakmice s državnim prvacima, je da se odazove u istom ako ne i većem broju te im pomogne u hvatanju nova dva boda.

Danas je ponovno briljantan bio Luka Cindrić koji je još jednu utakmicu završio na “dvije noge”. Zabio je 12 golova. Slavljeničku večer obilježio je i Karić skupivši 13 obrana. Slobodno se može reči da se radi o golmanu koji se specijalizirao za napad “Dubrave” jer je posljednji put bio tako raspoložen krajem veljače kada su se isti protivnici borili za ulazak u Ligu za prvaka.

Utakmica u srijedu igra se naravno u Školskoj sportskoj dvorani na Rakovcu, a počinje u 19:30. Bez obzira na to što je protivnik jedan SEHA ligaš, uzevši sve u obzir, kladionice će po prvi puta u Ligi za prvaka , gurnuti “Karlovac” u ulogu favorita!