KABA

Proljetne promenade odgođene sa subote na nedjelju

KARLOVAC – Planirani program Proljetnih promenada prebacuje se sa subote 11. svibnja na nedjelju 12. svibnja, s obzirom da prognoze za sutra najavljuju kišu. Tako posjetitelje u nedjelju 12. svibnja od 10 do 13 sati na Promenadi očekuje bogat program.

Dubovački streličari imat će streličarski kamp gdje ćete moći isprobati vještine gađanja lukom i strijelom, vratiti se u prošlost ili se jednostavno fotografirajte sa kostimiranom ekipom Dubovačkih streličara u šancu.

Moći ćete pogledati izložbu fotografija mladih autora, Monike Mačečević, Tina Vučkovića, Pavla Kocanjera i Lukr Štedula, a izložba fotografija postavljena duž Promenade, uljepšat će vašu šetnju ovom popularnom karlovačkom šetnicom. Mladi autori fotografija doista imaju što pokazati. Povezuje ih ljubav prema fotografiji, a njihovu vještinu procjenite uživajući u izložbi.

Dalibor Mateša svirat će na bocama, ukoliko niste imali prilike čuti kako zvuči kada glazbu proizvode staklene boce, svakako ne propustite doći i poslušati.

Tu će biti i izlagači na štandovima – udruga Kloto suveniri, udruga Ponos i Božur. Na njihovim izložbeno prodajnim štandovima pronađite nešto za sebe ili neku dragu osobu te ponesite uspomenu sa Proljetnih promenada u Karlovcu!

Jedina aktivnost koja će biti odgođena, je koncert koji je trebao biti održan kao dio KAbine u parku te fotosafari program udruge Izvan fokusa. Koncert i fotosafari ipak će biti održani u sklopu neke od idućih Promenada o čemu će vas iz Turističke zajednice grada Karlovca, pravovremeno izvjestiti.