KABA

Ruža Tomašić: Druge ćemo upozoravati, svoje ćemo smjenjivati

KARLOVAC – Naravno da podržavam ovu koaliciju HSP dr. Ante Starčević, HDZ, HSLS i HSS. Očekujem barem tri mjesta u vijeću, ali najviše od svega očekujem slogu. Očekujem rad, i očekujem da će svi raditi ono što su obećali. Ja vam mogu obećati i reći vam ovdje, mi ćemo druge opominjati, upozoravati, svoje ćemo smjenjivati. Dakle, druge ćemo prozivati, svoje smjenjivati. Vrijeme je da pokažemo i dokažemo da se politika može voditi pošteno, izjavila je saborska i EU zastupnica te predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević, Ruža Tomašić, za vrijeme svog boravka danas u Karlovcu, na tržnici gdje se družila s građanima.as02

Tomašić još kaže kako joj je iznimno drago što građani koji joj prilaze osjećaju i govore kako još ima nade.
-Drago mi je da se nečem dobrom nadaju. Mi ih nećemo iznevjeriti što se toga tiče, rekla je. Istaknula je kako bi svi oni koji su se kandidirali za ključna mjesta na lokalnim izborima trebali osjećati svoju sredinu i potrebe ljudi, a ne očekivati poziciju s koje će gledati kako da naprave nešto za sebe.- Stvari se same od sebe neće mijenjati, sve ovisi jesu li čovjek ili žena došli na poziciju da nešto zaista naprave ili zbog vlastitih interesa – kaže Tomašić.

Željko Bokulić, kandidat na listi koalicije za Županijsku skupštinu i predsjednik županijske organizacije HSP-a dr. Ante Starčević, nadovezao se na predsjednicu stranke, rekavši kako u Županijskom vijeću ukoliko dobiju povjerenje birača, neće dizati ruke kad to nekome zatreba.
– Želimo aktivno sudjelovati u izradi programa u Karlovačkoj županiji, želimo za njih odgovarati. Osnovna poruka je da se politika može voditi na pošten i odgovoran način. Nećemo se ponašati kao Bernardica Topolnjak Halapa i Marinko Milčić. Znači nećemo dizati ruke kad to nekome bude odgovaralo, poručio je Bokulić.

as03

Nakon Karlovca, Tomašić i suradnici uputili su se u Dugu Resu gdje će na press konferenciji predstaviti kandidate koalicije HSS-a i HSP AS za Dugu Resu te kandidate HSP AS za načelnike u Kamanju i Generalskom Stolu. Nakon pressice, Tomašić će se družiti s građanima, a posjetit će i Ozalj. Posjet Županiji nastavit će druženjem s građanima Žakanja u 15 sati, nakon čega će, u 17 sati, prisustvovati otvaranju stranačkih prostorija u Ogulinu. U 18 sati i 30 minuta družit će se s građanima općine Plaški. Posjet će završiti predizbornim skupom koalicije HSP AS i HSS-a u 20 sati, kada će biti predstavljen kandidat za načelnika i lista Općinskog vijeća u Generalskom Stolu.