web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Po Varaždinu se špancira, po Zagrebu fulira, a u Karlovcu će se kulirati!

KARLOVAC – Prvi i drugi dan u mjesecu lipnju rezervirate za druženje s Karlom! Naime, Karlovčani, ali i svi gosti u gradu na četiri rijeke imat će priliku biti dio jedne nove kulturno-turističke priče pod nazivom „Vikend s Karlom.” Riječ je o projektu G.A.D. produkcije. Projekt je realiziran u suradnji s Gradom Karlovcem i Turističkom zajednicom grada Karlovca. Financijsku podršku projektu dala je Karlovačka pivovara. – “Vikend s Karlom” je dvodnevni kulturno – turistički event za sve one koji slobodno vrijeme vole provoditi u prirodi i dobrom društvu u spoju s kvalitetnim, zabavnim i urbanim programom. Zato i kažemo Varaždinci španciraju, Zagrepčani fuliraju, a Karlovčani kuliraju, kazao je direktor G.A.D. produkcije Vedran Galić dodavši da je projekt namijenjen svima koji vole slobodno vrijeme provoditi sadržajno i u prirodi, i to je jedan nov i zabavan način da se upozna grad Karlovac.

karlo_01

Galić je tako kazao kako je godinama sam prolazio kroz Karlovac, nesvjestan ljepote koju on ima. No, prvi puta kad ga je posjetio počele su se rađati ideje za projekt “Vikend s Karlom.” -Vrlo smo detaljno analizirali sve resurse i potencijale koje Karlovac ima i „Vikend s Karlom” se počeo rađati sam po sebi, kazao je Galić. Dvodnevni program odvijat će se u središnjem karlovačkom parku, a namijenjen je svim dobnim skupinama. Tako će Karlovčani i ostali gosti moći vježbati uz poznatu Renatu Sopek, ali i zaigrati badminton i frizbi.

karlo_03

Uz to najavljeni su jazz koncerti kao i oni klasične glazbe. Za najmlađe organizirane su predstave i crtaonice. Sve će biti popraćeno bogatim festivalskim sajmom i nagradama sponzora. Nikolina Lisac iz Turističke zajednice grada Karlovca ocjenjuje da projekt ima veliki potencijal za budućnost, odnosno za razvoj turizma. Dugoročna ideja organizatora je da se ovaj projekt proširi i nadograđuje.