Dani otvorenih vrata u karlovačkom vrtiću Četiri rijeke

 

KARLOVAC – Danas su svoja vrata otvorili vrtići Banija i Četiri rijeke. Na Baniji će ovaj dan upriličiti lutkarskom predstavom, sportskim aktivnostima te likovnom radionicom pod vodstvom Lidije Maček Stanić. U vrtiću Četiri rijeke na Turnju od jutarnjih sati sadi se cvijeće, a sudjeluju roditelji, bake i djedovi.

vt02

Uz Eko aktivnosti bit će igre i plesa.

vt01

Sutra, u utorak svoja vrata otvara vrtić Dubovac. Mališani i djelatnici vrtića pripremili su prezentaciju sportskih aktivnosti. Što su to naučili i pripremili pokazat će na obližnjem rukometnom igralištu. U srijedu će vrtić Rakovac otvoriti svoja vrata. Plesat će se zumba uz udrugu River Dance, a na igralištu će biti natjecateljske i sportske aktivnosti uz stručnu pomoć trenera gimnastičkog kluba Sokol. Vrtić Bubamara dolazi na red u četvrtak. Mališani će uz jezerce u Novom centru plesati s plesnom grupom Studija 23, a za one koji vole slikati organizirane su likovne radionice.

Petak je rezerviran za vrtić na Švarči. Tamo je u sklopu Dana otvorenih vrata organizirana biciklijada u suradnji s Postajom prometne policije Karlovac.