Velikim koncertom na Šalati Hladno Pivo slavi 25 godina

ZAGREB – Velikim koncertom na Šalati u subotu 25. svibnja Hladno pivo će proslaviti 25 godina od svog prvog koncerta u karijeri. U euforiji oko velikog koncerta Hladnog piva, fanovi su povezali datum održavanja koncerta s bivšim Danom mladosti te dali naziv koncertu – Dan radosti!

Prije 25 godina bend Hladno pivo je održao svoj prvi koncert. Ravno iz lokalnog parkića s pivama u ruci, kako i doliči jednom mladom sastavu punk-rock izričaja, popeli su se na pozornicu izviđačkog natjecanja u Kumrovcu i započeli legendu.

Da bi obilježili svoj trnoviti put od jednog malog i neiskusnog benda do ostvarenog sna i pritom pokazali kako su i nakon četvrt stoljeća ostali vjerni sebi i svom izvornom glazbenom izričaju, Hladno Pivo će se popeti na veliku pozornicu zagrebačke Šalate 25.5.2013. i s publikom proslaviti svoj koncertni rođendan!

Danas, nakon gotovo punih 25 godina distorzija pozornica, instrumenata i vlastitih glasnica ovi veliki mladići to rade na malo drugačiji način… Pive su, naravno, još uvijek u ruci, ali pozornica je mnogo veća od one u Kumrovcu davne 1988. godine.

“Dođite na grupno radovanje u ova tmurna vremena”, pozivaju iz Hladnog piva.

Ulaznice za koncert Hladnog piva moći ćete osvojiti i putem etera Trend radija. Slušajte naš program i postanite dio ovog povijesnog koncerta!