web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Tisuću posjetitelja drugog dana PickUp Music Festivala

KARLOVAC – Druge večeri PickUp Music Festivala u košarkaškom igralištu okupilo se čak više od tisuću posjetitelja. Iako je kiša odlučila zaustaviti prvi nastup lokalnog Wanderlusta, koji je odgođen na večeras u 19h, ostatak programa odvijao se po planu.

Večer je tako otvorio bend What Matters Most, a lokalne snage zastupali su Opsajd i Eclipse of Time koji su zagrijali atmosferu za 2 zagrebačka benda –WeCreate i Free Ride koji su doslovno protresli košarkaško igralište!

Mladi organizatori iz Udruge Izvan fokusa dodaju kako je sinoćnjim nastupom Festival opravdao svoje postojanje okupivši ovoliki broj publike i to mlade publike.

Sve to radili smo zbog svojih vršnjaka i zbog samoga grada. Većina ovih bendova samo je svratila u Karlovac, a sada su se napokon zaustavili na malo duže vrijeme i ostali oduševljeni – istiću iz Udruge.

Zbog izmjene programa kako se koncert ne bi odvijao predugo u noć i ometao stanare u samom centru grada svirka je i danas pomaknuta na 19 sati, a nastupaju Wanderlust, Mosin Nagant, iza njih iz Duge Rese Half of Lager. Zagreb će na zadnjoj većeri zastupati No More Idols, a atmosferu za samoborske Agharte zagrijat će karlovački Me As Well.

Glazbeni piknik zbog najave pljuskova tijekom popodneva otkazuje se, ali organizatori zato najavljuju još bolje zatvaranje i očekuju vas još više!