Završen premijerni PickUp Music Festival – organizatori ga najavljuju i iduće godine

KARLOVAC – Uz 15 bendova iz Karlovca, Duge Rese, Zagreba, Samobora, Varaždina, Koprivnice i gotovo tri tisuće posjetitelja u tri dana trajanja, PickUp Music Festival za svoje premijerno izdanje ispunio je sva očekivanja, ističu organizatori. Posebno ih raduje činjenica da su svi bendovi koji su nastupili, a da dolaze izvan Karlovca, bili oduševljeni i šokirani činjenicom da Festival oraniziraju ljudi od 16 do 19 godina starosti, kao i cijelom scenom i aktivizom mladih u Karlovcu.

Posljednja večer PickUp Music Festivala započela je nastupom Mosin Naganta, potom dugoreškog Half of Lager, a u vrhunac večeri uveo je No More Idols. Pun šanac i odličnu atmosferu stvorili su vrhunski karlovački Me As Well i jednako tako dobri Agharti iz Samobora koji su doslovno protresli šanac, a dio publike završio je i na pozornici.

– Naš cilj je opravdan, sav trud i rad isplatio se. Vidjeti gotovo tri tisuće svojih vršnjaka kako uživaju u tvom radu i bendovi koji su došli, neopisiv je osjećaj. S PickUp Music Festivalom pokrenuli smo nešto s čime nećemo stati, pretvoriti Karlovac u grad mladih i grad događanja. Iduće godine s Festivalom nastavljamo. Ekipa je radila volonterski, bendovi su također nastupali gratis, oprema, zaštita, tisak i ostali troškovi sponzorski su odrađeni, pa smo zaista zahvalni svima na potpori. Vjerujemo da se isplatilo, izjavio je u ime organizatora, udruge “Izvan fokusa” Filip Trezner i zahvalio još jednom cijeloj ekipi koja je sudjelovala.