web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Rijeka i PAO najavili uzbudljiv nogomet

KARLOVAC/DUGA RESA/MALI ERJAVEC – Prvog dana međunarodnog turnira “Branko Čavlović Čavlek” na karlovačkom stadionu odigrane su dvije utakmice. Na otvaranju turnira HNK Rijeka pobijedila je “Panathinaikos” iz Atene s 3:2. Uslijedilo je kratko svečano otvaranje turnira prilikom kojeg se svim momčadima obratio Zorislav Srebrić. U drugoj utakmici dana zagrebački Dinamo pobijedio je Maribor s 3:0. Danas se odigralo šest utakmica.

– Izrazito mi je zadovoljstvo i čast da vas mogu pozdraviti u ime Hrvatskog nogometnog saveza. Nadam se da znate čije ime nosi ovaj turnir. Gospodin Čavlović i ja decenijama smo bili bliski suradnici u stvaranju nogometnih vrijednosti posebno onih koje se odnose na mlađe uzraste. Svima vama želim ugodne dane u Karlovcu i kvalitetne nastupe. Pozivam svakog od vas da pruži maksimalan učinak kako bi nam svima ovaj turnir ostao u nezaboravnom sjećanju, riječi su dobrodošlice koje je izrazio bivši tajnik danas Direktor svih reprezentacija HNS-a Zorislav Srebrić.
                                   
                                   2. dan

Jučer je odigrano šest utakmica Po dvije u Karlovcu, Dugoj Resi i Malom Erjavcu.Rezultati su: Hajduk – Slaven Belupo 3:0, Dinamo Moskva – Osijek 5:0, Panathinaikos – Karlovac 1919 5:0, Slaven Belupo – Željezničar 1:1, Maribor – Cibalia 0:3 i Istra 1961 – Osijek 0:0. Kao i za prijašnjih turnira, delegacija Nogometnog saveza Karlovačke županije,
predstavnici klubova i kapetani svih ekipa posjetili su grobno mjesto karlovačke nogometne legende Branka Čavlovića.
                                 
                                   3. dan

Treći dan međunarodnog turnira sve ekipe imat će po dvije odigrane utakmice te će biti poznati svi četvrtfinalisti. Četiri grupe čine po tri sastava od kojih prva dva idu dalje. Visokim porazom od grčkog sastava (0:5) domaćin turnir “Karlovac 1919” gotovo se oprostio od danjeg natjecanja. U eventualni prolazak momčad s Kantride trebali bi pobijediti s 3:0 ili bilo kojim rezultatom s tri gola prednosti. Podsjetimo Rijeka je ovo natjecanje osvojila 2011. godine.

Raspored za danas:

Duga Resa: 10:00 – Rijeka – Karlovac 1919
BČČ: 10:00 Dyinamo Moskva – Istra 1961
         18:00 Željezničar – Hajduk
Mali Erjavec: 18:00 Dinamo Zagreb – Cibalia

(otvorenje 4. međunarodnog turnira)