web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Službeno otvorenje sezone na Foginovom idući vikend

KARLOVAC – Svi koji si ovu vrućinu žele olakšati, mogu se rashladiti u Korani na Foginovom kupalištu. Osim što ćete bit sigurni jer već ovoga vikenda za sigurnost će se pobrinuti spasioci, a noću će opremu i inventar čuvati noćni čuvari, očekuje vas i bogat program koji za vas priprema grad Karlovac.

Ipak službeno otvorenje sezone kupanja i početak brojnih sportskih i zabavnih aktivnosti bit će idući vikend, odnosno 29. lipnja.

Želja nam je građanima grada Karlovca i svim gostima omogućiti što bolje uvjete za odmor, opuštanje i rashlađenje na Foginovom pa smo za ovu godinu pripremili i neka iznenađenja, najavljuju iz gradske uprave.

Tako su na Foginovom kupalištu postavljena roštiljališta i klupe koje mogu koristiti svi posjetitelji. Isto tako postavljena je fontana sa pitkom vodom i lift za osobe smanjene pokretljivosti. Idući tjedan bit će postavljen već poznati aqua park, a za najmlađe dječji aqua park.

I ove godine bit će puno animacija, sportskih i zabavnih događanja, ali o tome iz Grada ne žele detaljnije, već je to iznenađenje s kojim će nas upoznati uoći službenog otvorenja kupališne sezone na Foginovom.